Malaysia  Malaysia

PP Palm Tree Resort

PP Palm Tree Resort

PP Palmtree Resort telah direka pada tiga tingkat untuk keanggunan dan keselesaan maksimum untuk membuat penginapan anda di Phi Phi santai dan gembira. PP Palm Tree adalah sebuah resort yang baru yang terletak di tengah-tengah pulau Phi Phi, belakang Phi Phi Banyan Villa, salah satu resort kumpulan kami. Dengan lebih 40 bilik-bilik dengan 3 jenis bilik utama iaitu akses Kolam dan tidak akses Kolam, dan Bilik Suite.

 

PP Palm Tree adalah sesuai untuk semua pelawat: pasangan muda dan keluarga dengan kanak-kanak. Tidak seperti salah satu resort kakak kami, PP Casita yang tidak sesuai untuk kanak-kanak.

 

Kami amat berbesar hati untuk mengalu-alukan tempahan mana-mana untuk tahun musim akan datang tinggi 2012-2013. Anda boleh menempah terlebih dahulu dengan tawaran khas tanpa sebarang bayaran perkhidmatan.


English Israel Bulgaria Serbia Croatia Greece Singapore HongKong Taiwan Malaysia Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan